Verpleegkundig Specialist

Miranda

 

Mijn Naam is Miranda Klein Zeggelink en Per 1-4-2018 ben ik werkzaam in de praktijk. Voorheen ben ik 14 jaar werkzaam geweest in Helmond in een grote huisartspraktijk en 9 jaar op de EHBO van het MMC in Veldhoven.  Ik heb de opleiding MANP gevolgd op de Fontys hoge school in Eindhoven.  De assistente zal u aan de telefoon vragen naar de reden van uw komst zodat ze kan inschatten bij wie u het beste op het spreekuur kan komen. 

Ik diagnosticeer en behandel onder andere patiënten met de volgende klachten: Hoesten, huidaandoeningen, keel neus en oorklachten, wondzorg, klachten van het bewegingsapparaat, vrouwenklachten, kleine ongelukjes van hand, pols en bijv. kleine verwondingen enz….. U kunt mij ook tegenkomen in de zorg voor ouderen. Tevens kunt u bij mij terecht voor kleine ingreepjes zoals: ingegroeide teennagels, talgbulten, en het verwijderen van plekjes en wratjes op de huid.                                                      

Ik heb de bevoegdheid om zelfstandig medicatie voor te schrijven. Indien nodig kan er altijd met uw eigen huisarts overlegd worden.                                                        

Mijn werkdagen zijn, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Contact

Spoednummer 0497-598368
 

Huisartspraktijken Dolium

Gebint 1b
5521 WD Eersel
Telefoon:
0497-598360
Receptenlijn:
0497-598369
Fax:
0497-512449
www.huisartenpraktijkdolium.nl
Routebeschrijving >

over de praktijk

gezondheids­informatie